Community Day

Van Maerlantlyceum: al honderd jaar goed voor elkaar!
Dit schooljaar is het zover: het Van Maerlantlyceum bestaat maar liefst 100 jaar! Een unieke gebeurtenis die gevierd moet worden. En dat is precies wat we van plan zijn, samen met u.

Tijdens een feestelijk lustrumjaar zullen we terugkijken op het verleden, genieten van het heden en vooruitkijken naar de toekomst van onze bijzondere school. Dit zullen we doen aan de hand van de thema's technologie, ondernemerschap en creativiteit: thema's die volgens ons verankerd zijn in het DNA van onze school. Het Van Maerlantlyceum is van oudsher een school waar de mens en zijn verbinding met anderen centraal staat. Op onze school wordt samengeleefd en samen geleerd, met respect voor diversiteit en de eigenheid van leerlingen. Iedereen kan zichzelf zijn op het Van Maerlant. Dat hebben we na 100 jaar nog steeds goed voor elkaar.

28 september 2019
VML Community Day

Het Van Maerlantyceum bestaat 100 jaar. Daarom staan op 28 september de deuren van onze school voor u open! Ervaar wat onze school al honderd jaar uniek maakt.

zusjes en broertjes
opa's en oma's
familie en vrienden
van onze leerlingen en personeel

leerlingen van groep 7 en 8

buurtgenoten

Tussen10.00u. en 13.00u. kunt u gewoon bij ons binnenlopen om de sfeer te proeven: maak een vurige reis naar het verleden, ga los tijdens de kermis in de gymzaal, bouw mee aan een kunstwerk of doe met je familie mee aan de pubquiz en toets je kennis van de afgelopen 100 jaar.

Klik hier voor een fotoverslag van onze zeer geslaagde Community Day