'Agora' en 'Going into the future'

17 mei 2019

Maandagavond 3 juni a.s. verzorgen de deelnemers aan het Plato Project en het Kunstatelier een eindpresentatie.

De Plato leerlingen (uit klas 1-3) hebben zich bezig gehouden met het onderzoek naar en uitwerken van diverse onderwerpen variërend van "de invloed van reclames op websites", "gezondheid en kwaliteit van dagelijkse producten", "quantummechanica", "een app maken", "tijdreizen", "geschiedenis van de mode", "hoe word je een topsporter?" etc., kortom, teveel om op te noemen. Zij laten deze avond zien wat zij hebben ontdekt en gemaakt op de sfeervolle Agora in de hal (en omliggende lokalen).

De leerlingen van het Kunstatelier hebben het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een presentatie met als onderwerp "De Toekomst". In samenwerking met de vakdocenten voor tekenen (hr. Habraken), theater (mw. Nietvelt) en muziek (mw. Swinkels) hebben de leerlingen een verhaal verzonnen en vormgegeven. Er zijn scenes bedacht, liedjes gemaakt, dansjes bedacht en een decor ontworpen. In de voorstelling "Going into the Future" wordt op zoek gegaan naar antwoorden op vragen, zoals: "Hoe ziet het schoolse leven eruit over 1000 jaar? Wat doen we in onze vrije tijd? Zijn er dan nog ouders of docenten? Wat eten we dan? En hoe zit het met dat ellendige huiswerk, hebben ze daar eindelijk iets op gevonden?!"

Alles bij elkaar opgeteld een té leuke avond om te missen! Alle leerlingen, ouders/verzorgers en kennissen zijn van harte welkom deze avond. De presentaties sluiten op elkaar aan, maar het is natuurlijk ook mogelijk om slechts één presentatie te bezoeken. Voor de leerlingen is alle belangstelling voor hun inspanningen hartverwarmend. Zij ontvangen na afloop een mooi certificaat.

Het programma:

Tijdstip    presentatie     locatie