Voetballende robots

13 december 2018

GEZOCHT: stoere voetballers die het op durven nemen tegen voetballende robots.

Op 6 september 2019 zal er, tijdens de opening van het lustrumjaar, op het Van Maerlantlyceum een voetbalwedstrijd georganiseerd worden van robots tegen leerlingen.

Of dit mogelijk is willen wij graag uitproberen op 10 januari tussen 19.00 – 21.00 in Veldhoven. Je kan je opgeven middels een email aan g.torenbeek@vanmaerlantlyceum.nl Er zal onder de aanmeldingen geloot worden wie er mee kunnen doen, dit zal op 8 januari bekend worden gemaakt.

Wil je hier aan mee doen, houd dan in ieder geval 10 januari vrij in je agenda. Helaas vallen de leerlingen af die in hun eindexamenjaar zitten, dit omdat wij er van uitgaan dat zij in september 2019 op een andere school of universiteit hun onderwijs vervolgen.

Middels onderstaande link kan je een kijkje nemen hoe het eruit ziet als robots voetballen.

(foto: omroep brabant)