UPDATE CORONA

22 september 2020

Bij ons op school zijn de afgelopen twee dagen bij een leerling en een docent door de GGD een besmetting met het coronavirus geconstateerd. Er is geen verband tussen de twee besmettingen. De docent is al in thuisquarantaine, net als de ouders, broers en zussen van de leerling. Alle ouders, verzorgers, leerlingen en personeel zijn geïnformeerd. Wij zijn in direct contact met de GGD.

Bij ons op school staat de veiligheid en gezondheid van iedereen voorop. We hebben hiervoor uitgebreide maatregelen getroffen, waaronder desinfectie & schoonmaakschema's, looproutes, nieuwe klassenopstellingen, spatschermen, mondkapjes, etc. Uiteraard zien we er scherp op toe dat de maatregelen worden nageleefd, door leerlingen en personeel.

Bij (milde) klachten blijven leerlingen en medewerkers thuis en worden indien nodig getest. Verder bieden we digitaal onderwijs aan voor wie niet naar school kan komen in verband met de RIVM-maatregelen.

De GGD is bron- en contactonderzoek gestart. De GGD-arts heeft ons laten weten dat op basis van de huidige richtlijnen geen verdere maatregelen door en op school genomen moeten worden. Als hier verandering in komt nemen wij direct actie en informeren pro-actief, net als tijdens de gehele corona-periode.