Trijntje Beljaars (V5) blinkt uit in hockey

07 september 2020

Trijntje Beljaars (16 jaar) is leerling in V5. Naast haar drukke schoolopleiding is ze een uitblinker in sport: hockey. Ze was met haar vijftien jaar de jongste gecontracteerde speelster in de Hoofdklasse Dames voor Oranje-Rood. Zondag maakte ze tegen Laren meteen haar eerste doelpunt op het hoogste niveau voor haar ploeg. En ze wonnen!

rijntje zei in een interview tegen Hockey.nl: "Ik vind het vooral heel fijn dat ik in Dames 1 zit en met al die ervaren speelsters mag spelen. Ik zit nu nog op de bodem en wil me van daaruit naar boven werken. Ik wil veel leren, kijken en ontwikkelen."

Lees hier het volledige interview.

Wij denken als school graag mee Trijntje, net als met iedere leerling. We noemen dat maatwerk. Meer weten? Vraag een van onze mentoren, zij vertellen hier graag over.