Sneeuwvrij

08 februari 2021

Winterweer! Wij creëren een moment voor leerlingen om de 'kleppen' even dicht te doen. Wat gaan we doen?
Op maandag en dinsdag 8 en 9 februari zijn er geen fysieke lessen op school. Alle lessen zijn online, ook die voor de examenleerlingen. Natuurlijk is onze school wel open voor leerlingen die thuis geen les kunnen volgen.

De lessen stoppen na het zesde lesuur (12:50), zodat iedereen in de middag naar buiten kan en niet meer achter een scherm hoeft te zitten. De lessen zijn op dinsdag weer 'normaal' online, en op woensdag weer op school voor zover het mag.

SNEEUWPOPPENWEDSTRIJD
En... creativiteit is ook belangrijk! Maandagmiddag organiseren we een sneeuwpoppenwedstrijd voor alle leerlingen. Maak een sneeuwpop die lijkt op een van onze vier afdelingsleiders. De leerling die de meest bijzondere sneeuwpop maakt wint de wedstrijd en ontvangt een Pathé thuis bon van 25 euro.

Goed bedenken doet goed volgen 😉 Er zijn verschillende sneeuwpoppenwedstrijden opgedoken bij ons collegascholen in de regio. Geweldig, ga jij (of je kind) ook aan de slag? Doen! Er zijn mooie prijzen te winnen en er is vooral veel plezier te hebben!