Perfect day; de laatste lesdag

23 april 2018

Tradities zijn er om hoog te houden, maar soms is het een goed plan om een nieuwe traditie te creëren.

Het Van Maerlant zegt 'ja' tegen de afscheidsbarbecue en 'nee' tegen de examenstunt. Onze leerlingen behoren daarmee landelijk tot de voortrekkers. Zij beleven donderdag een feestelijke en gemoedelijke afsluiting van hun schoolse leven; samen met hun docenten kijken ze al kokkerellend vooruit naar de stappen die ze gaan zetten na het Van Maerlant.
School trakteert. Dat betekent: lekker eten, drinken, goeie muziek en hier en daar wat blues over de tijd van brugwuppen, muziekavonden, onverwachte overhoringen, eerste liefdes en 'docentengedoe'. Plaats: de velden waar de leerlingen hun sportieve hoogte- en dieptepunten beleefden. Hopelijk wordt het mooi weer, want verder wijst alles op een perfect day. Wat al te zwart geblakerd vlees daargelaten.