Ontwerpteam logo Van Maerlantlyceum

11 februari 2020

Een nieuwe eeuw, een nieuw schoolplan; daar hoort ook een nieuw logo bij!

Vanaf komend schooljaar willen we de huisstijl van het Van Maerlantlyceum vernieuwen; dat wil zeggen dat er een nieuwe website komt en dus een nieuw logo. Hiervoor ben ik op zoek naar enkele leerlingen die willen plaatsnemen in het "ontwerpteam". Tijdens enkele brainstormsessies, samen met een professionele grafisch ontwerper, gaan we nadenken over de nieuwe kleuren en het nieuwe logo. De brainstormsessies, waarschijnlijk twee, zullen plaatsvinden in maart/april, waarna de grafisch ontwerper aan de slag gaat met jullie ideeën en enkele weken later met een uitgewerkt voorstel zal komen.

Lijkt het je leuk om mee te werken aan de nieuwe huisstijl en wil je dus plaatsnemen in het ontwerpteam? Stuur dan vóór 1 maart een mailtje naar a.dirksen@vanmaerlantlyceum.nl met daarin een korte motivatie waarom juist jij geschikt bent om in het ontwerpteam plaats te nemen. Ik ben op zoek naar ongeveer vijf tot acht leerlingen.

Groetjes,
Alexia Dirksen