Muziek op de Dommel maakt doorstart!

16 mei 2019

Het bekende muziekfestival Muziek op de Dommel werd in 2017 voor het laatst gehouden. Op 2 juni
komt dit festival terug in een nieuw jasje: Klassiek op de Campus!

Vanuit heel Nederland en daarbuiten komen studentenorkesten en –koren naar de campus van de TU Eindhoven om de hele
dag lang lichte, toegankelijke klassieke muziek te laten horen.

De hele dag lang, van 12:00 tot 19:00, laten deze orkesten en koren het beste van zich horen. Er komen verenigingen uit Eindhoven, Wageningen, Leiden, Nijmegen en het Oostenrijkste Graz. Het perfecte moment om kennis te maken met mensen en muziek uit deze steden. Op hoog niveau wordt er muziek gemaakt. Maar het is echt niet oubollig of stoffig. Deze studenten maken er een echt feest van!

Naast deze optredens is er ook nog een kindermuziektuin voor de állerkleinsten, een zangworkshop voor iedereen die denkt te kunnen zingen of het nog eens wil leren, eten en drinken, en nog veel meer. Kortom, de hele dag genieten van muziek bij Klassiek op de Campus!