Máxima belevingsdag 8 februari 2019

15 februari 2019

Tijdens de Máxima Belevingsdag hebben elf havo 4/5 leerlingen een halve dag ervaren wat werken in het ziekenhuis betekent.

In een witte jas zijn onze leerlingen actief aan de slag gegaan. Ze maakten kennis met allerlei werkzaamheden waarmee de verpleegkundige en/of arts te maken krijgt in de zorg voor patiënten: verzorgen, controles uitvoeren, analyseren van de patiëntgegevens, prikken, enzovoorts. Er waren ook zorgprofessionals aanwezig aan wie ze vragen konden stellen.

Bijzonder was dat oud-Leerling Erik Kip, nu zelf zorgprofessional, onze leerlingen de ins & outs leerde van echoscopie.

Namens de leerlingen bedanken we alle zorgprofessionals van het Máxima Medisch Centrum; het was een leerzame dag!