Lockdown: online les

15 december 2020

Het is zover, er is een lockdown. Wij hebben dit scenario al weken voorbereid. Ons onderwijs vindt online plaats tot en met het einde van de lockdown, via Teams. We hanteren daarbij een 40-minutenrooster. Examenleerlingen en leerlingen die thuis geen online onderwijs kunnen volgen zijn welkom op school. De afspraken hiervoor mailen we je, en vind je in Magister.

Informatie voor (voor)examenleerlingen
De lockdown heeft gevolgen voor de uitvoering van het schoolexamenprogramma. We wachten nadere informatie hierover van de overheid af. Zo gauw duidelijk is wat de gevolgen van de lockdown zijn voor het schoolexamen en het centraal schriftelijk laten we dat weten.

Communicatie
Tijdens de lockdown ontvangen ouders en leerlingen van ons wekelijks een brief met de laatste informatie. Bij vragen kunnen leerlingen altijd contact opnemen met hun mentor. De geplande ouderspreekuren gaan gewoon door via Teams.