Nieuws

Laura Heesakkers H5B vaart 3FM's Serious Request!

26 november 2019

Elk jaar organiseren de reddingsbrigades landelijk een actie voor 3FM's Serious Request. 

Het gaat dit jaar om een vaartocht naar Groningen via Veendam, Winschoten en Appingedam. Laura Heesakkers uit H5b is lid van de Eindhovense Reddingsbrigade en ze is ontzettend blij dat zij dit jaar voor de eerste keer kan deelnemen. De vaartocht vindt plaats van 20 tot en met 23 december.

 

Natuurlijk is het zo dat elke brigade die meedoet zelf ook een bepaald bedrag aan donaties moet inleggen, zodat alle reddingsbrigades  samen een mooie cheque kunnen afleveren aan de 3FM dj's. Elk jaar gaat het om een ander goed doel, dit keer is dat het tegengaan van mensensmokkel. Zelf wil Laura haar eigen bijdrage leveren aan het bijeenbrengen van een mooi bedrag. Daarom haar verzoek aan jullie om ook mee te helpen. Dat kan door zelf te doneren, maar het verspreiden van de link zou haar ook al heel erg kunnen helpen. Alvast heel erg bedankt!

 

Hierbij de link naar het persoonlijke profiel van Laura haar inzamel campagne:
https://www.gofundme.com/f/ryxtj-serious-rescue-2019?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cf+share-flow-1&fbclid=IwAR2NySP5Fb8BX9a-QRsppL1LJ_O_m0Tr6qKhWNenKv7fjwSu-3YU6Jnxvn4