Nieuws

Jeugdlintje

19 augustus 2019

De gemeente Eindhoven is op zoek naar jongens en meisjes die zich inzetten voor anderen en/of voor de stad. Zij zijn een voorbeeld voor anderen en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

 

We reiken daarom het Jeugdlintje uit aan jongeren van 6 tot en met 18 jaar, die iets bijzonders hebben gedaan. Met het jeugdlintje willen we deze jongeren onze waardering tonen en op een speciale manier bedanken voor hun bijdrage. Ze zijn ook een voorbeeld voor leeftijdgenoten en daarmee een stimulans om goed werk voor anderen te doen. Jongens en meisjes die een lintje verdienen, kunnen tot maandag 27 september 2019 worden aangemeld.

 

Het gaat dan bijvoorbeeld om een jongere die langere tijd hulp biedt aan ouders, familie, ouderen, zieken en/of eenzamen, een actie heeft opgezet voor een goed doel of een andere maatschappelijke bijdrage heeft geleverd. Kinderen die buurtactiviteiten organiseren of vrijwilligerswerk doen komen in aanmerking voor een lintje. En ook jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd, een uitvinding hebben gedaan of een super record hebben gevestigd verdienen een Jeugdlintje.

 

Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes die een Jeugdlintje verdienen! Ken jij een Eindhovense held tussen 6 en 18 jaar? Meld jouw held dan aan voor het Jeugdlintje! www.eindhoven.nl/jeugdlintje