Nieuws

Jaarvergadering en thema-avond

13 december 2018


14 januari a.s. vindt om 19.00 uur de jaarvergadering van de ouderraad plaats. Aansluitend is er een thema-avond voor ouders over het thema jongeren en stress. Aanvang 20.00 uur. De thema-avond wordt verzorgd door Hanneke Hoens, zelfstandig coach.

We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

 

'Jongeren en stress'

Wat is stress? En vooral hoe ervaren jongeren stress op dit moment? We hebben stress nodig om te kunnen presteren, zonder stress is het leven misschien saai en ontwikkelen wij ons niet. Maar wanneer wordt stress negatief? Leer de stresssymptomen herkennen en wat kun je doen om de stressbalans te herstellen of te stimuleren. Deze avond ligt de nadruk op stress bij jongeren zoals studiedruk, social media, keuzestress etc.

 

Hanneke Hoens is professional op het gebied van vitaliteit en stress. Ze richt zich met Hoens Coaching en Counseling op vitaliteitsvergroting van mensen die vastlopen of juist niet willen vastlopen. Als jongerencoach draagt ze de ontwikkeling van jongeren met het omgaan van stress een warm hart toe. Voor meer informatie over Hanneke kijk op haar site www.hoenscoaching.nl.

Door haar kennis en ervaring hierover te delen en de bewustwording te stimuleren wil ze graag ouders en andere opvoeders versterken of juist bevestigen in hun begeleiding van jongeren in situaties van stress.