Nieuws

Haal er uit wat er in zit!

01 oktober 2019

De Kunstbende is weer op zoek naar talent!

 

De aanmeldingen stromen binnen en de agenda vult zich met workshops, selectierondes en natuurlijk dé Kunstbende Voorronde van Noord-Brabant. Dat kan maar één ding betekenen... Het nieuwe Kunstbende seizoen is gestart!

Kunstbende roept iedereen van 13 t/m 18 jaar op om met zijn of haar creatieve talent uit de bezemkast te komen en het podium te beklimmen!

 

Van bezemkast naar Lowlands

Kunstbende bestiert weer het hele land om jong creatief talent uit te dagen om dat podium te beklimmen. Meedoen kan in verschillende categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Eenmaal aangemeld volgt het talent een avontuurlijk traject: via workshops en de voorronde naar hopelijk een masterclassweekend en de finale. Daarna stromen de nummers 1 door naar de What's Happening-area van Kunstbende en Rabobank op Lowlands. Als kers op de taart krijgen de nummers 1 een individueel talentontwikkelingstraject dat leidt naar een podiumplek op een landelijk bekend festival of museum, van Mysteryland tot Stedelijk Museum Amsterdam.

Aanmelden via Kunstbende.nl


De Voorronde van Noord-Brabant is op 15 maart 2020 in de Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch. De landelijke finale is op zaterdag 27 juni 2020 tijdens het Kunstbende Young Creators Festival bij de Westergas in Amsterdam. Iedereen van 13 t/m 18 jaar kan zich nu inschrijven via kunstbende.nl. De workshops zijn bijna altijd gratis en te vinden op kunstbende.nl/agenda.