Giving Back

18 november 2019

Giving back biedt scholieren een programma aan waarbij de leerling persoonlijk begeleid wordt door een mentor uit het bedrijfsleven of uit de sociaal maatschappelijke sector.

Leerlingen worden gestimuleerd om buiten hun comfort zone te treden. Er zijn verschillende workshops op het gebied van: studiekeuze, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk betrokken projecten. Voor meer informatie: https://givingback.nl, of neem contact op met de schoolcoördinator, Hanneke Messing.

Uiteindelijk gingen we, na alle voorlichtingen en gesprekken, dinsdag 29 oktober samen het Joriscollege en Pleinschool Helder met een knal van start! Het was een bijzondere avond waar onze leerlingen en hun ouders kennis maakten met de mentor. Dit jaar zal in het teken staan van persoonlijke ontwikkeling, studiekeuze, leren van elkaar, genieten, vallen en opstaan. Wij wensen Saskia Ufenast Smolders, Yasmijn Li, Lieke Smeets, Amal Abuukar, Shen Wang, Jusry Eshun, Elisa Peset Martin en kefah samen met hun mentor een leerzaam jaar toe!