Geweldig resultaat Goede Doelendag

17 december 2019

We kunnen terugkijken op een prachtige periode en een prachtige dag die in het teken stonden van de Kinderen van de Voedselbank.

Het Van Maerlant voor elkaar is een van de thema's van onze lustrumviering.

De afgelopen weken hebben onze leerlingen geld ingezameld voor 'Kinderen van de Voedelsbank'. Vrijdag 13 december was een mooie afsluiting met een dag vol workshops en een sponsorloop. Het was mooi te zien met hoeveel plezier onze leerlingen zich voor dit goede doel hebben ingezet; hoe zij SAMEN een prachtige dag hebben beleefd en daarmee SAMEN een fantastisch resultaat hebben neergezet. Het Van Maerlantlyceum heeft de Stichting inmiddels een bedrag van € 12.240,72 kunnen doneren. Dat is zeer bijzonder.

Het Van Maerlantlyceum toont daarmee zijn sociale inborst: samen werken voor een ander. Namens de Stichting Kinderen van de Voedselbank: ouders/verzorgers en leerlingen: hartelijk bedankt voor jullie bijdrage.