Geslaagde informatieavond

22 november 2018

Woensdag 14 november vond op onze school de jaarlijkse informatieavond plaats voor leerlingen uit groep 7 en 8 samen met hun ouders.

De avond was zeer druk bezocht. De avond startte wederom met onze talkshow Van Maerlant Draait Door. De tafelheer, Valentin Todorov en tafeldame Vieve van Dijck hebben hun rol professioneel uitgevoerd. Met de juiste vragen en spitsvondige opmerkingen wisten ze een goed en realistisch beeld neer te zetten van onze school. De leerlingen en medewerkers vertelden uit het hart over hun ervaringen op school. De show is goed bij het publiek ontvangen.

Terwijl de leerlingen minilessen volgden bij onze docenten, bezochten de ouders informatieve presentaties over onder andere ondersteuning en begeleiding, het onderzoeksvak, laptops en onderwijsontwikkeling en het Van Abbedebat.

De avond wordt op dit moment geëvalueerd. De bevindingen worden meegenomen in de voorbereiding van de Open Dag op zaterdag 26 januari aanstaande. We bedanken alle leerlingen, docenten, medewerkers en ouders die aan deze avond hebben bijgedragen.