Nieuws

Geef je op voor het gitaarorkest!!

09 oktober 2019


Voor het derde jaar op rij zetten we weer een goot gitaarorkest op en jij kunt meedoen!

 

We hebben gitaarpartijen voor zowel de beginnende- als gevorderde gitarist, en alles wat daar tussenin zit! Lees je géén noten op gitaar? Geen probleem: alle noten krijg je ook in TABS aangeleverd! Vind je dat ook lastig, dan kun je ook akkoorden spelen, héél erg welkom!

 

Opgeven kan tot en met vrijdag 25 oktober. Dat doe je door een kort mailtje te sturen naar M.verberne@vanmaerlantlyceym.nl. Vermeld ook even of je het liefst noten, tabs of akkoorden leest/speelt.
Na de herfstvakantie hangt er ook een inschrijflijst in het muzieklokaal waar je natuurlijk ook gebruik van kunt maken!

 

REPETITIES & DATA
Fijn als je een beetje bent voorbereid tijdens de repetities. Thuis oefenen, doe je met behulp van het gitaarboekje dat je van ons krijgt. Daarnaast krijg je ook geluids- en videofragmenten via de mail.
Wat heel fijn is: tijdens de repetities en uitvoeringen worden we ook geholpen door Anneloes van Hout, professioneel gitaardocente uit Waalre! Noteer je onderstaande data alvast in je agenda?

 

 

datum       repetitie / uitvoering 
Ma 18/11   3de lesuur REP.
Do 28/11   3de lesuur REP.
wo 4/12   3de lesuur REP.
Ma 16/12   2de lesuur REP.
Zo 12/1   10.30-12.00 REP.
Do 23/1   2de lesuur REP.
za 25/1   OPEN DAG UITV. ochtend
Vr 31/1   WAALRE UITV. avond
Do 6/2   PARKTHEATER UITV. avond
Vr 7/2   PARKTHEATER UITV. avond

 

Een paar puntjes:

*    Merk op dat er 5 repetities zijn onder schooltijd. Wanneer je eigenlijk les hebt tijdens deze geplande repetities, dan word je geoorloofd afwezig gemeld in magister. Docenten en afdelingen weten er ook van, dus dat is goed geregeld;
*    Het kan natuurlijk zo zijn dat je eens een repetitie moet missen door bijzondere omstandigheden. Dit hoeft geen probleem te zijn maar we gaan er wel van uit dat je er in principe altijd bent! Alleen dan wordt het echt heel gaaf straks!
*    We willen ons natuurlijk zo breed mogelijk laten zien! We gaan voor 3 stukken: iets klassieks, iets gypsies en...we doen iets heel gaafs van Queen!! Het wordt vast weer een enorm succes en wie weet komen we net als afgelopen jaar weer in de krant! Doe je mee?