Gebruik fietsenstalling

29 augustus 2019

De school beschikt over een fietsenstalling aan de voorkant van het gebouw. Leerlingen dienen hun fiets hier te stallen. Het stallen van fietsen op andere plaatsen is niet toegestaan!

De beide ingangen aan de voorzijde dienen vrijgehouden te worden, aangezien deze vluchtroutes zijn bij eventuele calamiteiten. Dit wordt aangegeven met een markering. Binnen de markering mogen geen fietsen worden gestald. Gelet op de veiligheid wordt hiertegen ook strikt opgetreden.

De school kan vanuit praktisch oogpunt niet voorzien in een permanente bewaking. Er is dus sprake van een onbewaakte stalling en het plaatsen is op eigen risico. Belangrijk is dat leerlingen hun fietsen goed afsluiten en voorzien van een deugdelijk slot of ketting. Gevonden fietsensleutels worden bij de conciergerie ingeleverd en kunnen daar worden opgehaald.