Voorlichtingsavonden en ouderspreekuur

Voor de ouders van de brugklasleerlingen zijn er twee voorlichtingsavonden. Een in het begin van het schooljaar, waarop de rector en de afdeling informatie geven en de ouders kunnen kennismaken met het afdelingsteam en de mentor van de klas van hun zoon/dochter, en een in maart over de keuze van het schooltype na de brugklas. Ook in de overige leerjaren zijn er voorlichtingsavonden aan het begin van het schooljaar en naar aanleiding van belangrijke momenten in het jaar, zoals de keuze voor volgende jaren.

Voor de data van de voorlichtingsavonden: zie jaarplanning 2016/2017

Ouders kunnen zich digitaal inschrijven voor de voorlichtingsavonden. U krijgt hiervoor via de mail een uitnodiging.

Mocht u de voorlichtingsavond gemist hebben of de informatie nog eens na willen lezen; na iedere voorlichtingsavond wordt de presentatie op de site gezet. Zie hiervoor presentaties ouderavonden.