Exclusieve VML-deelname aan de Maker Faire

De Maker Faire wordt gehouden op 29 en 30 september as. in het klokgebouw en Strijp-S in Eindhoven. Op vrijdag 28 september van 15.30 tot 17.00 uur zijn de leerlingen van het Van Maerlantlyceum door voormalig techniekleraar Jorg Duitsman exclusief uitgenodigd voor een deelname aan de Maker Faire.

Het is een interactieve tentoonstelling door verschillende makers van robots, spraakmakende elektronica, knotsgekke voertuigen, urban mining, tekenen met drawbots, een 3d scan maken van je gezicht, een spaceship simulator besturen enz. High Tech and fun!

Leerlingen van het makerslab vertrekken op vrijdagmiddag 28 september onder leiding van dhr. van Herpen om 15.15 uur richting Strijp-S. Wil je ook mee? Geef je dan voor vrijdag 28 september op bij dhr. van Herpen.