HBO-Voorlichtingsavonden Stedelijk College Eindhoven

HBO Regionale Studiovoorlichtingsavond georganiseerd voor de leerlingen van 4-havo, 5-havo, 4-vwo, 5-vwo en 6-vwo van 15 middelbare scholen in Eindhoven en directe omgeving.
In drie verschillende rondes kwamen voorlichters van zo'n 65 opleidingen voorlichting geven over de betreffende HBO-opleidingen.

Locatie: het Stedelijk College, Henegouwenlaan 2 te Eindhoven

De inschrijving voor de twee avonden op dinsdag 24 oktober en donderdag 26 oktober 2017 is geopend t/m vrijdag 13 oktober.

Informatie over de opleidingen.

Deze is beschikbaar via de gemeenschappelijke portal www.voorlichtingsavondeneindhoven.nl  en via de website https://svstedelijk-hbo.digitaal-aanmelden.nl

Daar staat informatie vermeld over alle opleidingen die een voorlichting geven. Wij hopen dat leerlingen hiermee kunnen bepalen welke voorlichtingsrondes interessant zijn om te bezoeken.

Bevestigingsmail voor de leerlingen.

De leerlingen ontvangen één week voor de avonden een mail met de definitieve indeling m.b.t. voorlichtingen, lokalen en tijden.

Deze mail wordt automatisch verstuurd naar het door de leerling zelf ingevoerde mailadres.

Alle informatie is verkrijgbaar via inloggen op de site en staat in de mail.