Van de ouderraad

Opnieuw komt Marina van der Wal een lezing geven, gebaseerd op haar net verschenen boek "Vrij(be)wijs". We zijn in overleg over maandag 11 december en hebben goede hoop dat we dit geregeld krijgen. Houd dus deze avond vooralsnog vrij in je agenda! De uitnodiging en inschrijfmogelijkheid volgt nog via de mail.

Over het boek:

Help je kind en puber op weg bij liefde en seks

Goed nieuws voor alle ouders: seksuele voorlichting was nog nooit zo gemakkelijk! In Vrij(be)wijs laten Marina van der Wal en Bram Bakker op basis van de meest recente onderzoeken, hun eigen ervaringen én met veel humor zien hoe je je mannetje staat bij de gevreesde vraag 'waar komen baby's vandaan?' tot het kopen van de eerste condooms.

Seksuele voorlichting is niet het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes. Er is veel meer. Seksuele voorlichting is de manier waarop je voorleeft hoe je met elkaar omgaat. Liefde, medeleven, zelfvertrouwen en bijvoorbeeld het leren aangeven van je grenzen en het respecteren van de grenzen van een ander.

In Vrij(be)wijs leren opvoedkundige Marina van der Wal en psychiater Bram Bakker je op een toegankelijke manier hoe je omgaat met kinderen en de onvermijdelijke gesprekken over liefde en seks.