Even voorstellen..

Mijn naam is Bojan Manasijev, ik ben 22 jaar en wonend in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Op dit moment studeer ik nog Griekse en Latijnse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Naast mijn studie houd ik me graag bezig met theater en met het maken van mooie reizen. Kunst, cultuur en talen zijn mijn passies.

Sinds dinsdag 9 mei kunnen jullie kinderen mij twee dagen in de week tegen het lijf lopen op het Van Maerlant. Mij is namelijk de kans geboden om de vier klassen van Kaat De Waele over te nemen gedurende haar zwangerschapsverlof. Een taak die ik met enthousiasme heb aangenomen. Mijn naam is Alain Koolen, ben op een haar na afgestudeerd docent levensbeschouwing. Het afgelopen decennium ben ik actief geweest als ondernemer. Naast het geven van trainingen leg ik mij zo nu en dan toe op Mediation en REIKI. Sinds 1987 heb ik verkering met Lia met wie ik samen twee dochters kreeg: Sacha & Puck. Als je bouwjaar 1964 is heb je het nodige te vertellen. Mochten wij elkaar in levende lijve ontmoeten kom je daar vanzelf achter. Mij wordt wel gezegd dat ik toegankelijk en sociaal ben. Ook wel gevoelig en eigenzinnig. Enfin. Tijdens mijn eerste week ben ik mij al redelijk op mijn gemak gaan voelen. Ik kijk dan ook uit naar een mooie en leerzame tijd.