Uitwisselingsreis China

Vorig schooljaar is er een uitwisselingsreis naar China georganiseerd. Vanwege het grote enthousiasme van de deelnemende leerlingen en begeleiders over de inhoud van de reis en hun ervaringen is besloten deze reis volgend schooljaar opnieuw te organiseren. Deze reis is bestemd voor leerlingen die volgend jaar in Havo-4, VWO-4 en VWO-5 zitten.

Alle leerlingen en ouders/verzorgers van Havo-3, VWO-3 en VWO-4 hebben aan het eind van de activiteitenweek een mail ontvangen om naar de voorlichtingsavond op 30 maart te komen. In deze mail staat vermeld hoe je je kunt aanmelden voor de informatie avond. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 maart. Om je definitief aan te melden voor de reis dien je wel naar de informatie avond te zijn geweest. De definitieve aanmelding voor de reis is mei/juni dit schooljaar.