Na Examen Dagen

Beste eindexamenkandidaat,

Binnenkort staan de centrale eindexamens alweer voor de deur. Een hele spannende maar ook zeker belangrijke periode van twee weken. Wanneer je als je geslaagd bent hebt gekozen om te studeren in Eindhoven, komt daar een heel gaaf evenement bij kijken. Voor alle eindexamenkandidaten die in Eindhoven gaan studeren, organiseren de drie gezelligheidsverenigingen de jaarlijks terugkerende Na Examen Dagen (NED). Dit jaar zal de NED plaatsvinden van 30 mei tot en met 2 juni, in de week na de afname van het Centraal Eindexamen. Gedurende deze dagen kan jij, als toekomstige student van Eindhoven, een eerste indruk krijgen van het Eindhovens studentenleven. Je zal kennis maken met de studentenverenigingen, de stad en uiteraard met veel studenten zelf. Ook zal je overnachten op een studentenhuis.

Heb jij zin om na je examens vier gave dagen mee te maken in Eindhoven, de stad waar je de komende jaren zal vertoeven, studeren, wonen en de mooiste tijd van je leven gaat meemaken? Schrijf je dan nu in op www.naexamendagen.nl en kom naar de NED van 30 mei t/m 2 juni.

Tot tijdens de NED!

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de NED en onze winacties!