Stichting Landmerk

Gymnasiaste Sam Snoeijen (klas 5) is toegelaten tot het Honours Programma van Stichting Landmerk. Stichting Landmerk  leert jonge denkers op hoog niveau studeren, spreken en schrijven over de grote vragen van het leven. In het kader van het Honours Programma gaat Sam begin volgend schooljaar een studiereis maken naar Rome. Daar krijgt zij met een groep van 14 leerlingen uit heel Nederland elke ochtend college van een classicus en jurist op het gebied van de rhetorica.

In de stad van de beroemde Romeinse redenaar Cicero zal Sam zich bekwamen in de fijne kneepjes van het spreken in het openbaar. In de middag zijn er ontmoetingen georganiseerd voor de groep met o.a de Nederlandse ambassadeur Joep Wijnands en priester Antoine Bodar.

Wij wensen Sam Snoeijen veel succes en plezier in Rome!