Jaarafsluiting onderbouw (klas 1,2 en 3)

Feestelijke Jaarafsluiting Onderbouw, klas 1,2 &3.

Vanwege een sterk teruglopende opkomst bij schoolfeesten zijn we samen met de mentoren van de tweede klas gaan filosoferen over een alternatieve feestelijke afsluiting van het schooljaar. Een nieuw idee is geboren!

Op dinsdag 11 juli van 16:00 tot 19:00 op het Van Maerlant sportveld willen we een feestelijke jaarafsluiting organiseren voor alle onderbouwleerlingen van het Van Maerlant. Compleet met een opblaasbare stormbaan, human bowling baan, karaoke bakfiets, een chill-out-area en een BBQ.

De feestelijke afsluiting kan alleen doorgaan bij voldoende belangstelling. Daarom moeten er op dinsdag 4 juli minimaal 300 kaarten verkocht zijn. Een kaartje kost 4 euro en is te koop in de hal tijdens de grote pauze vanaf maandag 26 juni.

JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ!!!