Open Dag

Een aantal van jullie zit al weer enkele maanden op het Van Maerlant, anderen al één of meerdere jaren. De sfeer op onze school is goed, en dat komt volgens ons zeker ook door de grote bereidheid van heel veel leerlingen om op allerlei manieren mee te helpen: of het nu gaat om cakes bakken voor de Open Dag, het begeleiden van groep 8-ers op de LMHVMLK of het helpen bij andere activiteiten die op school worden georganiseerd.

We hebben jullie hulp weer nodig! Morgen vindt de Open Dag plaats. Om deze dag tot een succes te maken hebben we jullie hulp hard nodig. Wanneer je je op de Open Dag toch nog wilt inzetten om onze school te presenteren aan onze toekomstige brugklassers verzoeken wij je daarvoor vandaag nog op te geven op de afdeling VWO onderbouw - loop daarvoor dus vooral even binnen! Aan het einde van de Open Dag ga je met alle medewerkers lekker lunchen - dat heb je dan ook echt verdiend!