Performancedag CKV

Vanaf begin dit schooljaar hebben alle ckv-leerlingen uit vwo-5 gewerkt aan een eindpresentatie in de vorm van een performance. Woensdag 21 december was het dan zo ver. Ook dit jaar hebben de leerlingen een geweldige dag neergezet met prachtige en performancewaardige presentaties. In de performances die de leerlingen in groepsverband hebben gemaakt kwamen alle disciplines bij elkaar in een soort eindproduct van waar het vak CKV voor staat.
Wij werken inmiddels meer dan 6 jaar samen met United-C. Een performance gezelschap hier in Eindhoven. De mensen van United-C begeleiden ieder jaar onze leerlingen in het maken van hun performances en stellen de ruimtes ter beschikking voor de presentatie. Leerlingen zijn altijd zeer onder de indruk van de professionele ruimtes en dat stimuleert ze om iets moois neer te zetten. Ook dit jaar is dat gelukt!
Wij hebben ontzettend genoten en willen alle leerlingen van Vwo 5 bedanken voor hun inzet!

Sectie CKV