Olympiaden

De tijd breekt weer aan om deel te nemen aan de olympiaden. In november heeft G3a al meegedaan aan de Beverwedstrijd en hebben 3 leerlingen uit G3a ook gestreden in de EUSO olympiade in december.

De komende tijd vinden de volgende olympiaden plaats:
Dinsdag 24 januari om 13.30 uur de Scheikunde Olympiade in B4/B5.
Dinsdag 31 januari om 13.30 uur de Biologie Olympiade in B4/B5.
Deelname is vrijwillig, maar je kunt wel een bonus verdienen zoals beschreven staat in je PTA van biologie en scheikunde.

Heb je interesse om deel te nemen aan de Natuurkunde Olympiade, meld je dan aan bij Mw. Vermeijlen of bij jouw natuurkunde docent. Deze Olympiade is niet geschikt voor iedereen en wordt gehouden in de periode van 16 januari – 3 februari 2017.

De voorronde van de Aardrijkskunde Olympiade wordt gehouden in week 10 van 6-10 maart 2017. Nadere informatie volgt.

Verder gaat een aantal leerlingen uit de derde klas deelnemen aan de IJSO olympiade. De voorrondes zullen in maart op school plaatsvinden. Aanmelden kan nog steeds bij Mw. Vermeijlen.