Boxers4all

In de zomervakantie van 2015 zijn wij (Thom Uildriks en Spijk Geene) naar Tanzania geweest. Deze reis werd vanuit onze middelbare school georganiseerd. Met 23 leerlingen, vier leraren en twee dokters hebben we drie weken doorgebracht in het noorden van het land. We verbleven daar op vier verschillende scholen.Op al deze scholen merkten we iets op: Jongens dragen geen ondergoed.
In het begin was het weliswaar een beetje 'taboe' om erover te praten, maar na een paar dagen konden we er toch over discussiëren.
De reden waarom ze geen onderbroek dragen is eigenlijk heel simpel:
Hun ouders kopen kleren voor ze maar omdat deze ouders het financieel moeilijk hebben, zijn ze gedwongen keuzes te maken. Ouders kiezen ervoor om geen onderbroek te kopen, ze zien het nut er namelijk niet van in. Men ziet het immers niet wanneer iemand geen onderbroek draagt.
Ouders maken hun keuze op basis van hun ogen. Logisch, want de echte gevolgen zijn niet met het blote oog waarneembaar.
Het niet dragen van onderbroeken kan echter leiden tot infecties, vergroot de kans op seksuele disfuncties en leidt tot minder zelfvertrouwen.
Het afgelopen jaar zijn wij bezig geweest met het opzetten van onze eigen boxershort label. Maar wij hebben een veel belangrijker doel dan winst maken. Met Boxrs4ALL willen wij dit probleem in Tanzania (en de rest van Afrika) niet alleen bekend maken maar ook oplossen. Voor elke onderbroek die jij koopt, geven wij er een aan iemand die het echt nodig heeft. Zo hopen wij samen de wereld ietsje mooier te kunnen maken.
Op moment zijn we druk bezig met de voorverkoop. Reserveer je #Boxrs nu op www.boxrs4all.nl .

Groetjes,
Thom en Spijk