Script! Student Talks?

Maak jij het filmpje van je leven met Script! Student Talks?

Barst je van de ideeën? Heb jij een plan voor de toekomst? Of heb je iets ontdekt om de wereld beter te maken? Dit is dé kans om jouw idee te delen met de rest van Nederland. Geef in drie minuten de talk van je leven en wij maken er een professionele video van. Via het platform Script! Student Talk gaat het dan de wereld in!

Opnamen op 29 en 30 maart 2017 in Tilburg

Heb je iets ontdekt tijdens het maken van je profielwerkstuk? Ben je een expert in een bepaald onderwerp? Of heb je onlangs een fantastische spreekbeurt gehouden? Geef je dan nu op voor Script! Student Talks. Op 29 en 30 maart 2017 organiseren wij twee opnamedagen. Jij kiest welke dag je het beste uitkomt. Een professioneel team met een regisseur, cameramensen en sprekerscoach staat klaar om jou te begeleiden naar de talk van je leven. Jouw verhaal wordt met de camera vastgelegd. Dit is de kans om jouw idee met een groot publiek te delen!

Voorbereiding opnamedag

Schrijf je vóór 8 maart 2017 in voor een van de twee opnamedagen. Op die dag breng je je presentatie, spreekbeurt of profielwerkstuk mee. Bekijk de filmpjes van de studenten die vorig jaar meededen; zó cool kan jouw talk dus worden: www.script-onderzoek.nl.  Denk ondertussen vast na over wat jij wilt vertellen in drie minuten. Dat is het enige wat je aan voorbereiding hoeft te doen. De rest doe je op de set, samen met ons team. Op de opnamedag werk je in de ochtend aan je verhaal. Na de lunch heb je de generale repetitie en de cameratraining. Daarna maken we de opnames.

Praktische informatie opnamedagen

29 maart 2017, tijd: 9.30 tot 16.30 uur30 maart 2017, tijd: 9.30 tot 16.30 uur

Locatie: ochtend OMO-bureau, Spoorlaan 171, Tilburg, 's middags Koepelhal, Spoorzone in Tilburg, vlakbij het OMO-bureau. Daar gaan we samen naar toe.Reiskosten: worden vergoed door OMOLunch wordt verzorgdInschrijven: schrijf je uiterlijk 8 maart 2017 in bij Yolanda Boerenkamp yah.boerenkamp@omo.nl.