December 2017

Mededelingen

 

Kerstwensen

Lees meer

 

Persbericht Huisvesting

Gemeente en vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) hebben nieuwe afspraken gemaakt over de transformatie en gedeeltelijke nieuwbouw van het Van Maerlantlyceum. Daarvoor tekenen wethouder J.A. Visscher en mw Y. Kops vrijdag 22 december een intentie-overeenkomst.

Lees meer

 

Talentenprogramma Rechten

Met ingang van eind januari gaat Anouk Huisman (vwo-5) deelnemen aan het Talentenprogramma Rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Lees meer

 

Helpers Open Dag

Een aantal van jullie zit nu enkele maanden op het Van Maerlant, anderen al één of meerdere jaren. De sfeer op school is goed, en dat komt volgens ons zeker ook door de grote bereidheid van heel veel leerlingen om bij allerlei activiteiten mee te helpen.

Lees meer

 

Tafeltjesavond december 2017

Ongeveer 50 oud-leerlingen hebben op 13 december jl. enthousiast verteld over hun studie,

het studeren, op kamers wonen, studiekeuze, etc.

Lees meer

 

Parkeersituatie wijk en reconstructie Van Maerlantlaan

De gemeente heeft de afgelopen periode bewoner enquêtes uitgevoerd over de mogelijke uitbreiding van betaald parkeren in onze wijk. De bewoners van zowel de Van Meursstraat als de Van Maerlantlaan hebben zich uitgesproken vóór invoering van betaald parkeren in hun straat.

Lees meer

 

Vakantierooster 2018-2019

Lees meer

 

Informatie proefwerkweek

Lees meer 

 

Beurzenregen voor studenten Scheikundige Technologie

Zeven TU/e-masterstudenten Chemical Engineering ontvingen woensdag 15 november ieder een beurs ter waarde van tienduizend euro. In totaal waren achttien VNCI Topsector Chemie-beurzen beschikbaar, waarvan dus ruim een derde aan Eindhovense studenten is toegekend. Een van deze leerlingen, Maxime van der Heijden, is een oud-leerling van het VML!

Lees meer

 

 

Uitnodigingen

 

Bovenbouwkoor

Kun je zingen, ben je 3e jaars of ouder en wil je 'oh fortuna' meezingen met het schoolorkest op alle drie de muziekavonden?

Lees meer

 

Beroepenavond

Gezocht: ouders die willen meewerken aan de beroepenavond!
Lees meer

 

Brains on Stage

Op 29 januari organiseert Brainport: Brains on Stage. Tijdens deze avond komen drie hoogleraren aan het woord die ieder hun eigen specialiteit hebben.

Lees meer