Speciale Muziekavond

Op 6 april was de speciale muziekavond. Op deze avond lieten de eindexamenleerlingen zich van hun beste kant horen, door een individueel optreden te verzorgen. Tevens verzorgden vwo 5 en havo 4 een groepsoptreden met hun muziekklas, iets wat de examenklassen op de gewone muziekavonden ook hebben gedaan. De thema's waren achtereenvolgens 'prison break' en 'de tijd'. De optredens werden aan elkaar gepraat door niemand minder dan de beroemde Bram Scharpach.

Naast muziek zijn er ook culinaire kunsten vertoond: h4 en v5 zorgden, naast een geslaagd verloop van de avond, voor de cake en de koekjes. Tenslotte is eten -in ieder geval volgens mevrouw Swinkels- net zo belangrijk, zo niet nog belangrijker dan muziek.

Alle lof voor de prachtige optredens van de eindexamenleerlingen (ook Joris Zandbergen), en veel succes gewenst in de komende periode!