Brescia - Italië

Van 5 tot 10 maart zijn wij dit jaar naar Brescia gegaan om weer met onze uitwisselingsstudenten herenigd te worden. Bij aankomst liep het al gelijk los en was het alsof je met de hele groep al jaren bevriend bent. Het weer zat mee en de week was vol gepland met leuke activiteiten zoals een bezoekje aan Milaan, Verona en de top van de berg bij Brescia. Ook naast de schoolactiviteiten hebben de Italiaanse studenten de tijd goed weten te vullen met feestjes en een voetbaltoernooitje in de avond. Kortom: een top week waarin we ons zeker niet verveeld hebben en waarin vriendschappen zijn ontstaan. We hebben enorm gelachen met elkaar en bij sommige van ons staat zelfs op de planning om in de toekomst weer een keer af te spreken. Ook samen met de leraren hebben we een top week gehad en een goede band geschept, daarom willen we ook namens de hele groep de leraren ontzettend bedanken voor het organiseren van zo'n leuke week!