Correspondentie

Email is een belangrijk middel om ouders/verzorgers en leerlingen snel en uitgebreid te informeren.

De school verstuurt regelmatig informatie naar ouders/verzorgers en leerlingen. Dit loopt van een uitnodiging voor een ouderavond, informatie over activiteiten voor de leerlingen tot het mededelingenblad dat maandelijks verschijnt.

In verband hiermee is het belangrijk dat de school in het bezit is van een actueel emailadres van de ontvanger. Voor het opgeven of wijzigen van adres is een email naar onderwijsadministratie@vanmaerlantlyceum.nl voldoende.

Mocht u een bepaalde email (of bijlage) gemist hebben dan kunt u dit ook via bovenstaand emailadres melden.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de informatie die de afgelopen tijd via de email is verspreid.

Ouders en leerlingen

introductie klas 2-6 2019-2020.pdf