Ons onderwijs

Overstap vmbo-t naar havoDie aandacht is gebleven, ook doordat ik aan alles heb meegedaan waaraan je maar mee kunt doen.
Wat het leukste was? Foute vraag. Er waren alleen maar leukste dingen. Ik heb meegedaan met de muziekavond en de speciale muziekavond, aan het Aischylosproject en aan een opgetreden tijdens de diploma-uitreiking. Ik ben naar Sevilla geweest. Met de muziekklas ben ik naar het Philharmonisch orkest geweest; dat was trouwens de beste excursie ooit. Prins carnaval ben ik ook nog geweest. Dat was lachen, al voordat het begon. Als prins Ali Bombali ging ik de klassen langs om te vertellen dat er een te gek feest kwam, alcoholvrij. In de bovenbouw keken ze me aan of ik niet helemaal lekker was. Maar uiteindelijk werd het echt een superfeest, en zat De Effenaar vol.
Voor mij is dit een topjaar. Ik voel me hier als een vis in het water. Als het even niet lukt, word je goed begeleid. En wat ik misschien wel het allermooiste aan het Van Maerlant vind: iedereen wordt geaccepteerd.

 

Nmutaka Obi stroomde van VMBO in naar HAVO