Ons onderwijs

HighTechRoom

De High Tech Room is een samenwerkingsverband van hoogwaardige bedrijven, kennisinstellingen en overheid die het belang onderkennen van de ontwikkeling van talent.

Na een zware selectieprocedure zijn Saskia van Heumen, Bas Roulaux en Sanne Mariani uit V5 geselecteerd om deel te nemen aan de High Tech Room. Gefeliciteerd!!

In totaal 16 Eindhovense vwo-5 leerlingen zullen dit schooljaar kennismaken met technische innovaties in de regio Eindhoven/Zuid-Nederland door 18 masterclasses te volgen in de periode september tot mei.

De leerlingen brengen o.a. een bezoek aan ASML en het Philips Natlab, maar ook andere bedrijven in het land worden bezocht. Doel van het project is de leerlingen enthousiast te maken voor een bètastudie en carrière waarbij het accent ligt op technische innovaties en zo de leerlingen te behouden voor de regio Eindhoven. Naarmate het project vordert worden de sessies steeds leuker; zowel de leerlingen als de bedrijven zijn inmiddels erg enthousiast. Vorig jaar hebben Alice Driessen, Pascal den Boef, Floris van Dam  en  Camee van Bemmelen het project met succes afgelegd.

Zie voor meer informatie: www.hightechroom.nl