Vier samen met ons het 100jarig bestaan

100 jaar Van Maerlant!

LUSTRUMJAAR

Vier samen met ons het 100-jarig bestaan van het Van Maerlantlyceum!

In schooljaar 2019-2020 vieren we samen met jou de 100ste verjaardag van onze school.

Dit lustrumjaar kijken we terug en vooruit. Centraal in alle activiteiten staat het profiel van onze school:

technologie, ondernemerschap en creativiteit

We starten het jaar met een blik op de toekomst:

Op 6 september 2019 geeft de buitenwereld les aan onze leerlingen. Leerlingen gaan voetballen met robots, werken aan een kunstwerk, verkennen de wereld van een arts in Afrika en leren hoe te ondernemen door een masterclass van succesvolle ondernemers uit de regio.

De officiële opening vindt plaats om 16.00 uur (voor genodigden).
Locatie: Van Maerlantlyceum, Jacob van Maerlantlaan 11, 5615 JS Eindhoven

Daarna vieren we het heden:

*     op 28 september 2019 presenteert de school zichzelf aan de omgeving. Ouders, omwonenden, familie van leerlingen en collega's zijn welkom op de Community Day;
*   op 13 december 2019 zet de school zich in voor de maatschappij met een goede doelenactie. We zetten al onze technische, creatieve en ondernemende skills in om middelen op te halen voor degenen die dat nodig hebben.

In juni sluiten we tenslotte het verleden af met:

*     op 12 juni 2020 een festival voor en door onze huidige leerlingen en een feest voor iedereen die nu op onze school werkt en leert;
*     op 13 juni 2020 vindt de reünie voor oud-leerlingen plaats.

Het volledige programma van het jubileumjaar is vanaf maart te vinden via deze website.

Het Van Maerlantlyceum 100 jaar! Jij komt toch ook!