reünie 13 juni 2020

Het Van Maerlantlyceum: al honderd jaar goed voor elkaar

Heb je zaterdag 13 juni 2020 al gereserveerd voor het Van Maerlant Festival: "Reünie in het park"?

Het festival dat ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Van Maerlantlyceum en wordt georganiseerd in het park tussen het schoolgebouw en de Dommel.

Het eenmalige festival, met diverse podia, optredens van oud leerlingen, lounge area's en foodtrucks, wordt een geweldige reünie die de traditie en gemoedelijkheid van het Van Maerlantlyceum zal uitstralen.

Op zaterdag 13 juni verwachten we oud-leerlingen en oud-collega's. Van 14.00 uur tot 24.00 uur zorgt het Van Maerlant Lyceum voor een geweldige reünie waar oud-leerlingen terugkeren met hun muzikale talenten.

Kaarten:
Kaarten kosten €20,- per persoon (inclusief 4 consumpties). Alleen online te bestellen via onderstaande button en het facebook-event. De (online) kaartverkoop start woensdag 19 februari om 12:00.

Locatie:
Het Dommelplantsoen pal achter het Van Maerlantlyceum.

Iingang via het hoofdgebouw aan de Jacob van Maerlantlaan 11, 5615 JS Eindhoven.