reünie 12 juni 2021

Reünie Van Maerlantlyceum verplaatst naar 12 juni 2021

Door de huidige coronacrisis hebben we ook voor het reünie-festival, een moeilijke, maar een definitieve beslissing moeten nemen.

De geplande datum van 13 juni a.s. komt, met alle corona maatregelen die nog van kracht zijnen de serieuze inschatting dat ze verlengd gaan worden, te snel op ons pad.
We hebben daarom besloten het reünie-festival te verzetten naar 12 juni 2021.

Degenen die reeds een kaart hebben gekocht, krijgen persoonlijk bericht en kunnen kiezen voor restitutie van het aankoopbedrag of voor het behoud van het entreebewijs voor het reüniefestival in 2021.

Maar reserveer allen zaterdag 12 juni 2021 alvast voor het Van Maerlant Festival: "Reünie in het park"

Het festival dat ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Van Maerlantlyceum wordt georganiseerd in het park tussen het schoolgebouw en de Dommel.

Het eenmalige festival, met diverse podia, optredens van oud leerlingen, lounge area's en foodtrucks, wordt een geweldige reünie die de traditie en gemoedelijkheid van het Van Maerlantlyceum zal uitstralen.

Op zaterdag 12 juni 2021 verwachten we oud-leerlingen en oud-collega's. Van 14.00 uur tot 24.00 uur zorgt het Van Maerlantlyceum voor een geweldige reünie waar oud-leerlingen terugkeren met hun muzikale talenten.

Kaarten:

Kaarten kosten €20,- per persoon (inclusief 4 consumpties). Alleen online te bestellen via onderstaande button en het facebook-event. De (online) kaartverkoop is reeds begonnen en blijft doorlopen.

Locatie:
Het Dommelplantsoen pal achter het Van Maerlantlyceum.

Entree via het hoofdgebouw aan de Jacob van Maerlantlaan 11, 5615 JS Eindhoven.