Jubileumboek 'Magisch Van Maerlant' is verschenen!

De tijd van je leven ...
                                      ... op 't Van Maerlant

Je werd er verliefd misschien. Gaf of kreeg er je eerste zoen. Je ontdekte wie je was en wat je wilde zijn. Groeide, ontwikkelde je talenten. Bewonderde, haatte, lachte, huilde.... Grote Emoties tuimelden over elkaar heen.

Iedereen beleeft de middelbare school anders. Maar we worden er allemaal gevormd. Vrolijk of verdrietig, boos of blij, je had de tijd van je leven op 't Van Maerlant!

Het jubileumboek, waarin al deze thema's aan de orde komen, is inmiddels verschenen.

Het lustrumboek 'Magisch Van Maerlant': een prachtig boek over 100 jaar Van Maerlantlyceum met bijdragen van (oud-)leerlingen en (oud-)personeelsleden, samengesteld door een redactie bestaande uit leerlingen en personeel, is voor €25,00 te bestellen via lustrumboek@vanmaerlantlyceum.nl.

Vermeld hierbij uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer, zodat wij u een Tikkie kunnen sturen voor het te betalen bedrag. Het boek is op het Van Maerlantlyceum af te halen, of kan naar u worden opgestuurd (voor een meerprijs van €5,00).