Onze leerlingen

Stage leerjaar 3

Tweedaagse stage havo-3 en vwo-3

Tijdens de activiteitenweek in het voorjaar lopen leerlingen uit het derde leerjaar stage bij een bedrijf of instelling.

Het is de bedoeling dat de leerlingen, samen met hun ouders/verzorgers, een stageadres zoeken dat bij voorkeur past bij hun profielkeuze. Tijdens deze twee stagedagen nemen de leerlingen een kijkje achter de schermen van een bedrijf. Ze interviewen een functionaris in het bedrijf die tenminste hbo opgeleid is en verzamelen bedrijfsinformatie. Van de stagedagen maken de leerlingen een verslag dat ingeleverd moet worden bij de mentor.

Inmiddels zitten de stagedagen voor 2017 er weer op. Heeft u een van onze leerlingen begeleid binnen uw bedrijf, dan vragen we u het evaluatieformulier in te vullen. Bedankt!