Onze leerlingen

Wachtwoord vergeten of je account geblokkeerd? Wat nu?

Voor problemen met de verschillende computeraccounts:

vmle.nl account (inlogaccount voor Outlook, je schoolemailadres)

Om je wachtwoord voor je emailadres van school (vmle.nl) opnieuw in te stellen ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. de Graaf (ochtend) of mw. Janssen (middag). Breng je leerlingenkaart mee om je bij hen te identificeren.

vmledu.nl account (inlogaccount voor de chromebooks)

Om je wachtwoord voor je emailadres van school (vmledu.nl) opnieuw in te stellen ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. de Graaf (ochtend) of mw. Janssen (middag). Breng je leerlingenkaart mee om je bij hen te identificeren.

Magister account

Als je problemen hebt met je Magister account ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. de Graaf (ochtend) of mw. Janssen (middag). Of stuur een email naar magister@vanmaerlantlyceum.nl

Schoolnetwerk (de computer op de c-etage en de mediatheek) en wifi

De wachtwoorden voor het schoolnetwerk en de wifi zijn aan elkaar gekoppeld. Verander je je wachtwoord voor de één, dan werkt de ander ook niet meer totdat je dit ook gewijzigd hebt. Als je je wachtwoord niet meer weet, ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. de Graaf (ochtend) of mw. Janssen (middag).