Onze leerlingen

Wachtwoord vergeten of je account geblokkeerd? Wat nu?

Voor problemen met de verschillende computeraccounts:

vml.edu account (schoolemailadres)

Om je wachtwoord voor je emailadres van school (vml.edu) opnieuw in te stellen ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. van Oorschot (ochtend) of mw. Janssen (middag). Breng je leerlingenkaart mee om je bij hen te identificeren.

Magister account

Als je problemen hebt met je Magister account ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. van Oorschot (ochtend) of mw. Janssen (middag). Of stuur een email naar magister@vanmaerlantlyceum.nl

Schoolnetwerk (computer op school) en wifi

De wachtwoorden voor het schoolnetwerk en de wifi zijn aan elkaar gekoppeld. Verander je je wachtwoord voor de één, dan werkt de ander ook niet meer totdat je dit ook gewijzigd hebt. Als je je wachtwoord niet meer weet, ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. van Oorschot (ochtend) of mw. Janssen (middag).

De ELO (Moodle)

Voor de ELO is er op de inlogpagina de optie 'Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?'. Je krijgt een mail in je vmledu-mailbox met instructies voor het resetten van het wachtwoord. Bij problemen ga je naar de helpdesk in de mediatheek naar dhr. van Oorschot (ochtend) of mw. Janssen (middag).