Onze leerlingen

Herkansingen

 

Inschrijven herkansingen/inhalingen pta-toetsen periode 2

 

Inschrijven voor een herkansing/inhaling van een pta-toets afgenomen in periode 2 kan tot uiterlijk donderdag 4 april, vóór 13.15 uur door onderstaand formulier in te vullen. (Als je twee vakken wilt herkansen/inhalen, moet je het formulier eerst invullen en verzenden voor de ene toets, en dit vervolgens nog een keer doen voor de andere toets).

Om dit formulier in te kunnen vullen moet je inloggen met je microsft school-account (leerlingnummer@vmle.nl).

 

Inschrijf formulier:

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cj-w83wiHUKgXC_APTkb711biP_IfmxNjJ_fcYSL_1pUMU1EVlNZTTRSS0tQVDRUVFNDSDJWVzROVS4u

 

Let er bij het invullen van het formulier op dat je de optie: 'Mij per email een ontvangstbewijs van mijn antwoorden sturen' aanvinkt, zodat je zeker weet dat je inschrijving is goed verstuurd is, en bewaar de bevestigingsmail als bewijs dat je je hebt ingeschreven.

Pas enkele dagen na de inschrijf-deadline is bekend wanneer welke toets zal worden afgenomen. Dit schema wordt op de zondagmiddag na de inschrijf-deadline via onderstaande link gepubliceerd.
Van een paar vakken is al bekend dat deze op maandag 8 april zullen worden afgenomen (alleen nog niet hoe laat):
vwo 6: wisA, wisB, ak
havo 5: ges, mo

Om dit schema in te kunnen zien moet je inloggen met je microsoft school-account.

 

Overzicht herkansingen:
(zichtbaar in de loop van de zondagmiddag na de inschrijf deadline)

 

https://vanmaerlantlyceum-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/a_messelaar_vanmaerlantlyceum_nl/Ehg5bj4perhHgxihcaJbdfUBMROxwLX3fpR1_gfa_1GYiw?e=xPi6Ui