Onze leerlingen

Herkansingen

Inschrijven herkansingen/inhalen pta-toetsen periode 4

Inschrijven voor een herkansing/inhalen van een pta-toets afgenomen in periode 4 kan tot uiterlijk donderdag 22 juni vóór 13.15 u door onderstaand formulier in te vullen.

Om dit formulier in te kunnen vullen moet je inloggen met je school email account (leerlingnummer@vmledu.nl). Let op: als je bent ingelogd met een ander google-account (niet van school), krijg je de melding dat je geen toestemming hebt. Zorg er voor dat je vóórdat je op onderstaande link klikt, je bent uitgelogd van een ander google-account.

Inschrijfformulier

Pas enkele dagen na de inschrijf-deadline is bekend wanneer welke toets zal worden afgenomen. Dit schema wordt op de zondagmiddag of maandagochtend na de inschrijf-deadline via onderstaande link gepubliceerd.

Om dit schema in te kunnen zien moet je inloggen met je school email account. Let op: als je bent ingelogd met een ander google-account (niet van school), krijg je de melding dat je geen toestemming hebt. Zorg er voor dat je vóórdat je op onderstaande link klikt, je bent uitgelogd van een ander google-account.

Overzicht herkansingen