Onze leerlingen

Herkansingen

 

Inschrijven herkansingen/inhalingen pta-toetsen periode 2

 

Inschrijven voor een herkansing/inhaling van een pta-toets afgenomen in periode 2 kan tot uiterlijk donderdag 26 maart, voor 13.15 u door onderstaand formulier in te vullen. (Als je twee vakken wilt herkansen/inhalen, moet je het formulier eerst invullen en verzenden voor de ene toets, en dit vervolgens nog een keer doen voor de andere toets).

 

Let op: bij het invullen van het inschrijfformulier moet je optie 'Mij per e-mail een ontvangstbewijs van mijn antwoorden sturen' aanvinken. De e-mail die je dan krijgt moet je bewaren als bewijs dat je je op tijd hebt ingeschreven. Zonder deze e-mail heb je geen rechten als je inschrijving niet is doorgekomen.

 

Om dit formulier in te kunnen vullen moet je inloggen met je microsoft school-account (leerlingnummer@vmle.nl).

 

Inschrijf formulier:


https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cj-w83wiHUKgXC_APTkb711biP_IfmxNjJ_fcYSL_1pUMU1EVlNZTTRSS0tQVDRUVFNDSDJWVzROVS4u

 

Pas enkele dagen na de inschrijf-deadline is bekend wanneer welke toets zal worden afgenomen. Dit schema wordt op de zondagmiddag na de inschrijf-deadline via onderstaande link gepubliceerd.

Om dit schema in te kunnen zien moet je inloggen met je microsoft school-account.

 

Overzicht herkansingen:
(zichtbaar in de loop van de zondagmiddag na de inschrijf deadline)

 

https://vanmaerlantlyceum-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/a_messelaar_vanmaerlantlyceum_nl/Ehg5bj4perhHgxihcaJbdfUBMROxwLX3fpR1_gfa_1GYiw?e=xPi6Ui