School weer open

18 juni 2021

Heropening van de school

Vanaf maandag 31 mei is de school weer volledig open. De volledige opening van de school is spannend voor iedereen, ook omdat we nog niet allemaal volledig geënt zijn. De ontwikkeling en groei van leerlingen staat bij ons voorop. Alle leerlingen zijn weer welkom op school. Als leerling volg je de lessen op school tenzij je ziek gemeld bent. Is er sprake van een risicovolle situatie thuis, neem dan contact op met je mentor.

Om te zorgen dat onze school zo veilig mogelijk blijft gelden de volgende regels:

• Leerlingen houden 1,5 meter afstand tot het personeel (en andersom)
  • Mondkapjes zijn verplicht
  • Pauzeren kan alleen in het midden van de hal, in de kiosk bij de Jacob of in het park
  • Neem zelf desinfectiemiddel mee en was je handen vaak
  • Bij coronagerelateerde klachten blijf je thuis

Hybride en online lessen
Vanwege een risicovolle thuissituatie kan niet elke docent vanaf maandag al op school aanwezig zijn. Ook is het mogelijk dat de komende weken docenten in quarantaine moeten. Docenten geven dan zo mogelijk vanuit huis les. De lokalen hiervoor vind je in Magister. Als je in quarantaine moet vanwege corona en je bent in staat om lessen te volgen, dan doe je dat zoals je gewend bent via Teams. Elke les is ook toegankelijk via Teams.

Zelftesten voor leerlingen
Elke leerling krijgt vanaf maandag per week twee zelftesten mee naar huis. Doel is het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. Deze zelftesten zijn vrijwillig. De zelftesten vervangen de officiële testen niet. Mocht je klachten hebben die op corona kunnen wijzen, laat je dan testen in een officiële teststraat. De zelftesten worden wekelijks tijdens het mentoruur uitgereikt.

Heb je vragen? Neem dan contact op met je mentor.