Om de dag naar school

10 april 2021

Wij checken regelmatig met leerlingen, docenten en ouders hoe zij ons onderwijs ervaren in deze Coronatijd, met alle wijzigingen die elkaar snel opvolgen. Op basis daarvan passen wij vanag 29 maart ons onderwijs aan. Elke leerling komt om de dag naar school.

Onderbouw (klas 1, 2, 3)

• Leerlingen zijn ingedeeld in groep 1 of 2 of 3. Deze indeling is per schoolmail verstuurd.
  • Maandag 29 maart zijn alle leerlingen uit groep 1 op school.
  • Dinsdag 30 maart zijn alle leerlingen uit groep 2 op school.
  • Woensdag 31 maart zijn alle leerlingen uit groep 1 op school.
  • Donderdag 1 april zijn alle leerlingen uit groep 2 op school.
  • Dinsdag 6 april zijn alle leerlingen uit groep 1 op school.
  • etc.

Bovenbouw (h4, h5, v4, v5, v6)

• Maandag 29 maart zijn alle leerlingen op school met een achternaam die begint met A t/m K.
  • Dinsdag 30 maart zijn alle leerlingen op school met een achternaam die begint met L t/m Z.
  • Woensdag 31 maart zijn alle leerlingen op school met een achternaam die begint met A t/m K
  • Donderdag 1 april zijn alle leerlingen op school met een achternaam die begint met L t/m Z
  • etc.

De leerlingen die niet op school zijn volgen de lessen via Teams.