Minilessen

Minilessen woensdag 21 februari

MINILESSEN (uitsluitend bedoeld voor de leerlingen uit groep 8)

Na het bezoeken van een aantal Open Dagen weet je misschien al naar welke school je volgend schooljaar wilt gaan. Maar, wil je weten op welke manier er op onze school lesgegeven wordt, meld je dan aan voor onze minilessen die op woensdag 21 februari a.s. plaatsvinden.

Je kunt deze middag drie "minilessen" van elk twintig minuten volgen en daarbij kiezen uit elf vakken: Nederlands; Klassieke Talen; Frans; Engels; geschiedenis; aardrijkskunde; wiskunde; biologie; muziek; art & technology en L.O. (jongleren).

Spreekt het Van Maerlantlyceum jou aan, meld je dan aan middels onderstaand aanmeldformulier! Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 4 februari a.s.

Let op: Je kunt voor maximaal 5 vakken een voorkeur aangeven. Je volgt die middag dan 3 lessen.

De uitnodiging voor deze middag wordt samen met het rooster per e-mail toegestuurd, en wel uiterlijk maandag 19 februari a.s. Let daarom extra op het correct invullen van het e-mailadres.
Het vriendelijke verzoek om alle velden in te vullen!

Het programma op woensdag 21 februari ziet er als volgt uit:
14.30 - 14.55 u. les 1
15.00 - 15.20 u. les 2
15.20 - 15:35 u. pauze
15.40 - 16:00 u. les 3

Als je art & technology volgt, heb je in les 2 en les 3 dit vak. Je wordt dan voor nog één andere vak ingeroosterd tijdens les 1.

<widget><id>36</id><onload>onLoadForm</onload></widget>